• Backup Exec 15 / Backup Exec Agent for Applications and Databases

Backup Exec Agent for Applications and Databases

Distributie: Veritas
Număr de identificare: 1


Backup Exec Agent for Applications and Databases ofera protectie a datelor pentru Exchange, SQL, SharePoint, Active Directory, Oracle, Enterprise Vault, si Lotus Domino intr-un mediu virtual sau fizic.

• Protectie pentru Microsoft Exchange
Revolutioneaza recuperarea si protectia datelor prin reducerea semnificativa a numarului de backup-uri si a timpului necesar pentru a proteja Exchange. Doar Backup Exec 2012 foloseste tehnologia patentata Granular Recovery Technology (GRT) care ajuta administratorii IT sa economiseasca timp si bani datorita faptului ca le ofera abilitatea de a restaura date critice cum ar fi emailuri si cutii postale individuale printr-un backup intr-un singur pas in doar cateva secunde fara a fi necesare backup-uri multiple de Exchange.. Tehnologia flexibila si rapida protejeaza serverele Exchange 2003, 2007, si 2010 (inclusiv 2010 SP1) in timp ce aplicatia este online.

• Protectie pentru Microsoft SQL Server
Realizata pentru a fi flexibila si usor de folosit, protectia pentru Microsoft SQL Server ofera protectia raida, online pentru SQL Server cu optiuni flexibile de recuperare care permit administratorilor IT sa restaureze baze de date SQL Server si grupuri de fisiere individuale printr-un backup intr-un singur pas. De asemenea, administratorii pot restaura baze de date SQL catre alte destinatii decat locul de origine, directionand o copie a fluxurilor actuale de date care sunt trimise catre media de catre o baze de date SQL Server catre un director local pentru o utilizare ulterioara. Snapshot-urile SQL Server 2008 sunt integrate in catalogul Backup Exec pentru o imagine consolidate asupra tuturor copiilor de date disponibile pentru recuperare in doar cateva secunde.

• Protectie pentru Microsoft SharePoint
Rapid si usor recupereaza obiecte individuale, documente sau o intreaga ferma SharePointcu protectie robusta a datelor pentru Microsoft SharePoint. Suporta Microsoft SharePoint 2010, atat Microsoft Office SharePoint Server 2007 cat si Microsoft SharePoint Portal Server 2003, precum si Windows SharePoint Services 2.0/3.0. Folosind un media server Backup Exec 2012 pe 32-bit sau 64-bit, utilizatorul poate proteja servere pe 32-bit sau 64-bit MOSS-2007 implementate pe un Single-Server sau in cadrul Multi-Server Farm. Granular Recovery Technology (GRT) ajuta utilizatorii sa economiseasca timp si bani si reduce complexitatea oferind abilitatea de a restaura documente individuale, site-uri si articole de lista rapid si usor printr-un backup intr-un singur pas fara a fi nevoie sa se restaureze intreaga baza de date. Fiecare fisier este recuperate cu atribute si securitate intacte. De asemenea, GRT permite administratorilor IT sa restaureze documente in biblioteca originala de documente din SharePoint sau redirectioneaza restaurarea documentelor catre sistemul de fisiere.

• Protectie pentru Microsoft Active Directory
Reduce in mod dramatic timpul necesar pentru recuperare, ajutand la imbunatatiea productivitatii, micsoreaza potentialul aparitiei unor probleme majore si atenueaza agravarea asociata cu protectia si recuperarea traditionala Active Directory. Granular Recovery Technology (GRT) ajuta administratorii IT sa economiseasca timp si bani prin faptul ca le da capacitatea sa restaureze date critice cum ar fi conturi individuale ale utilizatorilor si unitati organizationale printr-un backup intr-un singur pas in timp ce Active Directory ramane online – nefiind nevoie de rebootare!

• Protectie pentru Enterprise Vault
Ofera protectie backup integrate pentru arhivele Symantec Enterprise Vault, inclusiv suport pentru Enterprise Vault 8, 9, si 10. Prin intermediul acestui agent, Backup Exec furnizeaza protectie complete a aplicatiilor pentru bazele de date Enterprise Vault, partitii sau indecsi vault. Toate joburile de backup si recuperare sunt administrate prin intermediul consolei Backup Exec Administration care permite utilizatorilor sa selecteze cu usurinta toate sau anumite resurse Enterprise Vault la care vor sa faca backup.

• Protectie pentru Lotus Domino Server
Integreaza protectia completa a datelor ale bazelor de date vitale de mesagerie si colaborare Lotus Domino 7.x, 8 si 8.5 din cadrul activitatilor zilnice de backup. Suporta aversiunile pe 32-bit cat si 64-bit ale Lotus Domino inclusive serverele de Lotus Domino partitionate sau in cluster si fisierele NLO asociate. Using the native Domino backup API, protection for Lotus Domino server integrates non-disruptive data protection of the databases and transaction logs. Optiunile flexibile de restaurare contin redirectionarea bazei de date si recuperare a bazelor de date"inapoi in timp"la un anumit punct sau jurnalizarea tranzactiilor. Utilizatorii beneficiaza de reciclarea controlata de utilizator a jurnalelor tranzactiilor, reducand in acest fel interventia manuala si grabind recuperarea.

• Protectie pentru Oracle on Windows and Linux Servers
Protectie continua integrata a datelor pentru bazele de date critice Oracle 11g, 10g, si 9i. Foloseste facilitati avansate, cum ar fi protectia granulara pentru tabele individuale sau un backup complet al plicatiilor/bazelor de date, fara a fi nevoie sa fie offline. Backup Exec 2012 oferta suport complet pentru Oracle's Recovery Manager (RMAN). Initiaza backup-uri si restaurari din Backup Exec Media Server sau consola Oracle RMAN. Suportul multistream este disponibil pentru performanta sporita in timpul backup-urilor si restaurarilor. Suport procesoare Intel Xeon EMT64, Intel Pentium EMT64, AMD Athlon, si AMD Opteron. De asemenea, noua versiune suporta si Red Hat si SUSE Linux. Backup Exec 2012 ofera protectie si pentru serverele de aplicatii Oracle sau aplicatiile critice de business de inalta disponibilitate care ruleaza in pe Oracle Real Application Clusters (RAC) sau servere Windows si Linux. Initiaza backup-uri si recuperari de pe Backup Exec media server sau din consola Oracle RMAN. Suportul multistream este disponibil pentru performanta crescuta in timpul backup-urilor si restaurarilor.