• Backup Exec 15 / Backup Exec Agent for Windows

Backup Exec Agent for Windows

Distributie: Veritas
Număr de identificare: 5


Backup Exec Agent for Windows furnizeaza protectie de inalta performanta pentru serverele Windows aflate la distanta si contine protectie a fisierelor deschise si recuperare simplificata in caz de dezastru.

Acest agent optimizeaza transferurile de date pentru serverelor Windows afalte la distant ape 32-bit si 64-bit cu ajutorul tehnologiei exclusive Agent Accelerator care ofera compresie la nivel de sursa si procesare distribuita la nivel de client. Fisierele deschise sunt protejate cu facilitatea Advanced Open File incorporata in Agent for Windows.

Aceasta capacitate se integreaza cu VSS pentru a proteja fisiere deschise in volume multiple, pentru a se asigura ca fisierele de pe serverele aflate la distanta sunt protejate in timp ce sunt folosite.

Facilitatea Simplified Disaster Recovery economiseste timp prin automatizarea procesului manual traditional si generator de erori. Acest agent de recuperare in caz de dezastru independent de hardware recuperareaza complet servere, permitand restaurarea pe acelasi hardware sau pe hardware diferit sau chair pe masini virtuale.

Cu patru tehnologii impachetate intr-un singur agent, utilizatorii beneficiaza de protectie complete a datelor si sitemelor pentru fiecare server Windows aflat la distanta.