• Backup Exec 15 / Backup Exec Enterprise Server Option

Backup Exec Enterprise Server Option

Distributie: Veritas
Număr de identificare: 7


Enterprise Server Option consolideaza trei optiuni Backup Exec intr-una singura. Fiecare Enterprise Server Option, licentiate per mediu Backup Exec administrat, ofera utilizatorului acces nelimitat la Backup Exec Advanced Disk-Based Backup Option, Backup Exec Central Admin Server Option si Backup Exec SAN Shared Storage Option.

- Backup Exec Advanced Disk-Based Backup Option

Aceasta optiune realizeaza backup-uri si restaurari mai rapide, inclusive backup-uri sintetice si Off-Host pentru a avea impact zero asupra performantei. Backup-urile sintetice reduce cerintele fereastrei de backup si lungimea de banda si nu au impact asupra clientului original. Noua functionalitate true image restore restaureaza automat secvential seturile de date, simplificand recuperarea. Facilitatea Off-Host asigura o mai buna performanta a backup-ului si elibereaza calculatorul aflat la distanta prin procesarea operatiilor de backup ale calculatorului aflat la distanta pe serverul media Backup Exec in loc de calcularul gazda sau cel aflat la distanta.

- Backup Exec Central Admin Server Option
Simplifica managementul oferind informatii concise si realizand managementul centralizat al mai multor servere Backup Exec din retea. Optiunea reprezinta o solutie robusta si scalabila, care administreaza central toate operatiunile, raporteaza si monitorizeaza serverele Backup Exec dintr-un data center Windows, distribuite in toata reteaua sau in locatiile aflate la distanta. Central Admin Server Option face ca Backup Exec sa fi usor de extins si administrat. Operatiunile pot continua neintrerupt pe serverul media administrat chiar daca conexiunea cu serverul central de administrare prezinta interuperi.

- Backup Exec SAN Shared Storage Option
Aceasta solutie LAN de backup permite mail multor servere distribuite de backup sa centralizeze device-urile de stocare care sunt conectate printr-un switch sau iSCSI SAN pentru o mai buna performanta, eficienta etc. SAN Shared Storage Option partajeaza activitatea de pe servere multiple de backup Backup Exec pe device-urile partajate. Performanta crescuta, viteza backup-urilor si managementul centralizat duc la scaderea costurilor de intretinere.