Politică de Confidențialitate

Politică de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate definește modul în care noi, Romsym Data, colectăm, stocăm și utilizăm datele dvs. cu caracter personal, când accesați sau interacționați cu website-ul nostru www.romsym.ro, și de unde obținem sau colectăm datele dvs.

Această Politică de Confidențialitate este aplicabilă din data de 04.04.2018.

Cuprins

• Rezumat

• Detalii despre compania noastră

• Ce informații colectăm când vizitați website-ul nostru

• Ce informații colectăm când ne contactați

• Cum colectăm informații despre dvs. de la părți terțe

• Dezvăluirea și utilizările adiționale ale datelor dvs.

• Durata stocării datelor dvs.

• Securizarea informațiilor dvs.

• Transferul datelor dvs. în afara Spațiului Economic European

• Drepturile dvs. asupra datelor cu caracter personal

• Dreptul dvs. de a obiecta față de prelucrarea datelor pentru anumite scopuri

• Date cu caracter personal sensibile

• Modificări ale politicii noastre de confidențialitate

• Confidențialitatea minorilor

• Drepturi de autor

Rezumat

Această secțiune rezumă modul în care obținem, stocăm și utilizăm datele dvs. Acest sumar are ca scop doar furnizarea unei imagini generale asupra politicii de confidențialitate. Secțiunea aceasta nu este o descriere completă și este necesară citirea capitolelor adiționale prezente în acest document, pentru completări.

• Operatorul de date: Romsym Data

• Cum colectăm sau obținem informații despre dvs.:

– Când furnizați datele respective (ex: prin contactarea noastră)

• Ce informații colectăm: nume și adresă de e-mail

• Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a analiza utilizarea de către dvs. a site-ului nostru

• Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terțe: nu dezvăluim detaliile dvs. unor părți terțe, în afara respectării oricărei obligații contractuale față de dvs.

• Datele utilizatorilor sunt vândute către părți terțe? (în alte cazuri în afară de vânzarea sau cumpărarea afacerii/companiei): Nu

• Cât timp sunt stocate informațiile dvs.: nu mai mult decât este necesar, în funcție de obligațiile noastre legale (ex. pentru a menține arhive contabile), sau orice altă bază legală pentru folosirea informațiilor (ex: consimțământ, obligații contractuale, interese legitime). Informații despre perioade specifice de stocare a datelor utilizatorilor se află în secțiunea Durata stocării datelor dvs.

• Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informații pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre, utilizând tehnologia SSL/TLS, permiterea accesului la datele dvs. cu caracter personal doar când este necesar, criptarea e-mail-urilor și criptare la nivel de end-point.

• Folosirea de cookie-uri: nu folosim cookie-uri pe website-ul nostru.

• Transferarea datelor dvs. cu caracter personal în afara Spațiului Economic European: vă vom transfera datele cu caracter personal în afara Spațiului Economic European, doar dacă suntem obligați să facem acest lucru, prin lege.

• Utilizarea proceselor automatizate de luare a deciziilor și de creare de profiluri: noi nu utilizăm procese automatizate de luare de decizii sau de creare de profiluri.

• Drepturile dvs. în legătură cu datele dvs. cu caracter personal

– aveți dreptul de a accesa datele dvs. și de a primi informații despre utilizarea acestora

– aveți dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor

– aveți dreptul de a cere ștergerea datelor

– aveți dreptul de a restricționa utilizarea datelor

– aveți dreptul de a primi datele într-un format portabil

– aveți dreptul de a vă opune prelucrarii datelor dvs.

– aveți dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs.

– aveți dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere

• Informații cu caracter personal sensibile: noi nu intenționăm să colectăm ceea ce este denumit în mod obișnuit “date cu caracter personal sensibile”. Vă rugăm să nu trimiteți informații cu caracter personal sensibile despre dvs. Pentru mai multe informații, consultați secțiunea principală intitulată “Informații cu caracter personal sensibile”.

Detaliile noastre

Operatorul de date cu privire la site-ul nostru este: Romsym Data din România. Puteți contacta operatorul de date scriind la adresa de e-mail: romsym@romsym.ro sau informare@romsym.ro

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați.

Ce informații colectăm când vizitați website-ul nostru

Colectăm și folosim informațiile de la vizitatorii site-ului Web, în conformitate cu această secțiune și cu secțiunea intitulată Dezvăluirea și utilizările suplimentare ale datelor dvs.

Informații despre log-ul serverului Web

Utilizăm un server propriu pentru a găzdui site-ul nostru Web.

Utilizarea informațiilor din log-urile serverului website-ului, în scopuri de securitate IT.

Colectăm și stocăm log-urile serverului, pentru a asigura securitatea rețelei IT. Aceasta include analizarea fișierelor log-urilor, pentru a ajuta la identificarea și prevenirea accesului neautorizat la rețeaua noastră, distribuirea de coduri rău intenționate, previzionarea atacurilor DDOS și a altor atacuri cibernetice, prin detectarea unor activități neobișnuite sau suspecte.

Dacă nu investigăm o activitate suspectă sau potențială amenințare, nu facem nici o încercare de a vă identifica pe baza informațiilor colectate prin log-urile serverului.

Temeiul juridic pentru prelucrare: respectarea obligațiilor legale la care suntem supuși (articolul 6 alineatul (1) litera (c) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Obligația legală: înregistrarea accesului la site-ul nostru Web, utilizând fișiere de tip log de server, este o măsură tehnică pentru a asigura un nivel de securitate adecvat pentru a proteja informațiile colectate de pe site-ul nostru, în conformitate cu articolul 32 alineatul (1) din Regulamentul general privind protecția datelor.

Informațiile pe care le colectăm, atunci când ne contactați

Colectăm și utilizăm informațiile de la persoanele care ne contactează, în conformitate cu această secțiune și cu secțiunea intitulată Dezvăluirea și utilizările suplimentare ale informațiilor dvs.

E-mail

Când trimiteți un mesaj la adresa de e-mail afișată pe site-ul nostru, colectăm adresa dvs. de e-mail și orice alte informații pe care le furnizați în acel e-mail (cum ar fi numele dvs., și informațiile conținute în orice bloc de semnătură din e-mail).

Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Interes legitim: Pentru a răspunde la întrebările și mesajele pe care le primim și pentru păstrarea evidenței corespondenței.

Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru efectuarea unui contract sau pentru a demara procesul de angajare într-un contract la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Motivul pentru care este necesară pentru efectuarea unui contract: în cazul în care mesajul dvs. vizează furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de măsuri la solicitarea dvs., înainte de a vă furniza bunurile și serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informații despre astfel de bunuri și servicii); noi vom prelucra informațiile dvs., pentru a face acest lucru).

Formular de contact

Când ne contactați utilizând formularul de contact, colectăm adresa de e-mail. De asemenea, colectăm orice alte informații pe care ni le furnizați, atunci când completați formularul de contact.

Dacă nu furnizați informațiile obligatorii cerute de formularul de contact, nu veți putea trimite formularul de contact și nu vom primi solicitarea dvs.

Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Interes legitim: pentru a răspunde la întrebările și mesajele pe care le primim și pentru a păstra evidența corespondenței.

Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru efectuarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare, într-un contract, la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Motivul pentru care este necesară pentru efectuarea unui contract: în cazul în care mesajul dvs. vizează furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de măsuri la solicitarea dvs., înainte de a vă furniza bunurile și serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informații despre astfel de bunuri și servicii); noi vom prelucra informațiile dvs., pentru a face acest lucru).

Telefon

Când ne contactați prin telefon, colectăm numărul dvs. de telefon și orice informații pe care ni le furnizați în timpul conversației cu noi.

Nu înregistrăm apelurile telefonice.

Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor)

Interes legitim: pentru a răspunde la întrebările și mesajele pe care le primim și pentru păstrarea evidenței corespondenței.

Temeiul legal pentru prelucrare: este necesar pentru efectuarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare într-un contract la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Motivul pentru care este necesară pentru efectuarea unui contract: în cazul în care mesajul dvs. vizează furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de măsuri la solicitarea dvs., înainte de a vă furniza bunurile și serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informații despre astfel de bunuri și servicii); noi vom prelucra informațiile dvs., pentru a face acest lucru).

Transferul și stocarea informațiilor dvs.

Informațiile despre apelul dvs., cum ar fi numărul dvs. de telefon și data și ora apelului dvs., sunt prelucrate de către furnizorul nostru de servicii telefonice Orange. Politica de confidențialitate a sa este disponibilă aici: https://www.orange.ro/about/politica-de-confidentialitate/index.html

Poșta

Dacă ne contactați prin poștă, vom colecta toate informațiile pe care ni le furnizați în orice comunicări poștale pe care ni le trimiteți.

Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor)

Interes legitim: pentru a răspunde la întrebările și mesajele pe care le primim și pentru păstrarea evidenței corespondenței.

Temeiul legal pentru prelucrare: este necesar pentru efectuarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare într-un contract la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Motivul pentru care este necesară pentru efectuarea unui contract: în cazul în care mesajul dvs. vizează furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de măsuri la solicitarea dvs., înainte de a vă furniza bunurile și serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informații despre astfel de bunuri și servicii); noi vom procesa informațiile dvs., pentru a face acest lucru).

Informații colectate sau obținute de la terți

Această secțiune stabilește modul în care obținem sau colectăm informații despre dvs., prin intermediul terților.

Informații primite de la terți

În general, noi nu primim informații despre dvs. de la terți, decât în cazul în care ați manifestat interes pentru unui dintre produsele distribuite pe paginile producătorilor, iar aceștia au transferat datelel către noi în baza contractului de distribuție.

Dacă primim informații despre dvs., din greșeală

Dacă primim, din greșeală, informații despre dvs., de la o parte terță și/sau nu avem o bază legală pentru prelucrarea acestor informații, vom șterge informațiile dvs.

Dezvăluirea și utilizarea suplimentară a datelor dvs.

Această secțiune stabilește circumstanțele în care vom dezvălui datele dvs. unor părți terțe și orice alte scopuri suplimentare pentru care utilizăm datele dvs.

Dezvăluirea informațiilor dvs., furnizorilor de servicii

Utilizăm o serie de terți pentru a ne furniza servicii care sunt necesare pentru a ne derula afacerea sau pentru a ne ajuta să ne desfășurăm afacerea și care procesează informațiile dvs. pentru noi, în numele nostru. Aceștia sunt:

– Furnizorii de servicii de telefonie, inclusiv Orange. Politica lor de confidențialitate este disponibilă aici: https://www.orange.ro/about/politica-de-confidentialitate/index.html

Furnizorii noștri de servicii sunt localizați în România.

Informațiile dvs. vor fi partajate cu acești furnizori de servicii / producătorii de soluții/produse pe care le distribuim acolo unde este necesar, pentru a vă oferi produsul/serviciul pe care l-ați solicitat, indiferent dacă această solicitare este de accesare a site-ului nostru sau comanda de produse și servicii de la noi.

Temeiul juridic pentru prelucrare: interese legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Interesul legitim bazat pe: în cazul în care partajăm informațiile dvs. cu acești terți, într-un alt context decât în cazul în care este necesar pentru a efectua un contract (sau in urma solicitării dvs. de a face acest lucru), vă vom partaja informațiile cu astfel de terțe părți, pentru a ne permite să ne conducem și să gestionăm eficient afacerea sau să prelucrăm comenzile plasate de dvs.

Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru efectuarea unui contract sau luarea de măsuri la cererea dvs. de a încheia un contract (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Motivul pentru care este necesar pentru realizarea unui contract: este posibil să partajăm informații cu furnizorii noștri de servicii / producătorii de soluții/produse pe care le distribuim, pentru a ne permite să ne îndeplinim obligațiile care decurg din contractul respectiv sau să luăm măsurile pe care le-ați solicitat, înainte de a încheia un contract cu dvs.

Dezvăluirea și utilizarea informațiilor dvs., din motive legale

Indicarea unor posibile acte criminale sau amenințări la adresa siguranței publice, către o autoritate competentă

Dacă supectăm că a avut loc un comportament criminal sau potențial, vom avea nevoie, în anumite circumstanțe, să contactăm o autoritate competentă, cum ar fi poliția. Ar putea fi cazul, de exemplu, dacă bănuim că s-a comis o fraudă sau o infracțiune cibernetică sau dacă primim amenințări sau comunicări rău intenționate față de noi sau față de terți.

În general, va trebui doar să vă prelucrăm informațiile în acest scop, dacă ați fost implicați sau afectați de un astfel de incident, într-un fel sau altul.

Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Interes legitim: prevenirea criminalității sau a activității criminale suspectate (cum ar fi frauda).

În legătură cu aplicarea sau aplicarea potențială a drepturilor noastre legale

Vom utiliza informațiile dvs. în legătură cu punerea în aplicare sau cu potențialul de aplicare a drepturilor noastre legale, inclusiv, de exemplu, schimbul de informații cu agențiile de colectare a datoriilor, dacă nu plătiți sumele datorate atunci când sunteți obligat contractual să faceți acest lucru. Drepturile noastre legale pot fi contractuale (în cazul în care am încheiat un contract cu dvs.) sau necontractuale (cum ar fi drepturile legale pe care le avem în temeiul dreptului de autor sau dreptului delictual).

Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Interes legitim: să ne impunem drepturile legale și să luăm măsuri pentru a ne asigura drepturile legale.

În legătură cu un litigiu sau o procedură juridică sau potențial juridică

Este posibil să fie necesar să utilizăm informațiile dvs., dacă suntem implicați într-o litigiu cu dvs. sau cu o parte terță, de exemplu, fie pentru a rezolva litigiul, fie ca parte a medierii, arbitrajului sau a unei hotărâri judecătorești sau a unui proces similar.

Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Interes legitim: soluționarea litigiilor și a eventualelor litigii.

Pentru respectarea continuă a legilor, reglementărilor și altor cerințe legale

Vom utiliza și prelucra informațiile dvs. pentru a respecta obligațiile legale la care suntem supuși. De exemplu, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dvs., în baza unei hotărâri judecătorești sau a unei citații, dacă primim una.

Temeiul juridic pentru prelucrare: respectarea unei obligații legale [articolul 6 alineatul (1) litera (c) din Regulamentul general privind protecția datelor.

Obligația legală: obligațiile legale de a divulga informații care fac parte din legile României sau dacă acestea au fost integrate în cadrul juridic al României (de exemplu sub forma unui acord internațional pe care România l-a semnat).

Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Interes legitim: în cazul în care obligațiile legale fac parte din legile unei alte țări și nu au fost integrate în cadrul juridic al României, avem un interes legitim de a respecta aceste obligații.

Durata stocării datelor dvs.

Această secțiune stabilește cât timp ne păstrăm datele colectate. Am stabilit perioade de păstrare specifice, acolo unde este posibil. În cazul în care acest lucru nu a fost posibil, am stabilit criteriile pe care le folosim pentru a determina perioada de retenție.

Perioade de retenție

Log-uri de server: păstrăm informații ca log-urile serverului pentru 5 ani, pentru motive de securitate.

Informații privind cererile de oferte plasate: atunci când plasați o cerere de ofertă, păstrăm aceste informații timp de 5 ani de la încheierea exercițiului financiar în care ați plasat comanda, în conformitate cu obligația noastră legală de a păstra înregistrări în scopuri fiscale.

Corespondență: atunci când faceți o cerere sau ne contactați din orice motiv, fie prin e-mail sau prin intermediul formularului nostru de contact sau telefonic, vom păstra informațiile dvs. atâta timp cât este necesar să răspundem pentru a rezolva cererea dvs. și pentru următoarele 12 luni de zile, după care vom șterge informațiile dvs.

Criterii pentru stabilirea perioadelor de păstrare

În orice alte circumstanțe, vă vom păstra informațiile doar atât timp cât vor fi necesare, luând în considerare următoarele:

• scopul (scopurile) și utilizarea informațiilor dvs. atât în prezent, cât și în viitor (spre exemplu, dacă este necesar să continuăm stocarea acelor informații, pentru a continua să ne îndeplinim obligațiile în baza unui contract cu dvs. sau să vă contactăm în viitor);

• dacă avem o obligație legală de a continua prelucrarea informațiilor dvs. (cum ar fi orice obligații de păstrare a înregistrărilor impuse de legea sau reglementările relevante);

• dacă avem orice temei legal pentru a continua prelucrarea informațiilor (cum ar fi consimțământul dvs.);

• nivelurile de risc, cost și responsabilitate, implicate în continuarea deținerii informațiilor;

• cât de greu este să ne asigurăm că informațiile pot fi actuale și exacte; și

• orice circumstanțe înconjurătoare relevante (cum ar fi natura și statutul relației noastre cu dvs.).

Securizarea informațiilor dvs.

Luăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate, pentru a vă asigura informațiile și pentru a le proteja împotriva utilizării neautorizate sau ilegale și a pierderii sau distrugerii accidentale, inclusiv:

• partajarea și furnizarea accesului la datele dvs., în măsura minimă necesară, sub rezerva restricțiilor de confidențialitate, acolo unde este cazul și în mod anonim, ori de câte ori este posibil;

• folosirea serverelor securizate pentru stocarea informațiilor;

• verificarea identității oricărei persoane care solicită accesul la informații, înainte de a îi acorda acces la informații;

• utilizarea standardului Secure Sockets Layer (SSL), pentru a cripta orice informații pe care ni le trimiteți prin intermediul oricăror formulare de pe site-ul nostru Web

• transferăm datele dvs. doar prin intermediul unui sistem închis sau prin transferuri de date criptate;

Transmiterea de informații către noi, prin e-mail

Transmiterea informațiilor pe Internet nu este în întregime sigură și, dacă ne trimiteți informații prin intermediul Internetului (prin e-mail, prin intermediul site-ului nostru sau prin orice alt mijloc), faceți acest lucru în întregime pe propriul risc.

Nu putem fi responsabili pentru niciun fel de cheltuieli, pierderi de profit, prejudicii ale reputației, daune, datorii sau orice altă formă de pierdere sau de prejudiciu suferită de dvs. ca rezultat al deciziei dvs. de a ne transmite informații prin astfel de mijloace.

Transferul datelor dvs., în afara Spațiului Economic European

Toate informațiile dvs. sunt stocate în România.

În afară de respectarea oricăror obligații legale față de care suntem supuși (de exemplu, conformarea cu o hotărâre judecătorească), nu intenționăm să vă transferăm informațiile în afara SEE sau unei organizații internaționale. În cazul puțin probabil în care suntem obligați să vă transferăm informațiile în afara SEE (sau unei organizații internaționale), pentru un astfel de scop, vom asigura garanții și protecții adecvate.

Drepturile dvs. asupra datelor cu caracter personal

Sub rezerva anumitor restricții privind anumite drepturi, aveți următoarele drepturi în legătură cu datele dvs., pe care le puteți exercita prin transmiterea unui e-mail către informare@romsym.ro:

• să solicitați acces la informațiile dvs. și informații referitoare la utilizarea și prelucrarea informațiilor dvs.;

• să solicitați corectarea sau ștergerea datelor dvs.;

• să solicitați limitarea utilizării datelor dvs.;

• să primiți informațiile pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de un dispozitiv (de exemplu, un fișier CSV) și dreptul de a transfera informațiile respective unui alt operator de date (inclusiv unui operator de date terță parte);

• să obiectați asupra prelucrării datelor dvs. în anumite scopuri (pentru mai multe informații, consultați secțiunea de mai jos intitulată “Dreptul dvs. de a obiecta față de prelucrarea datelor pentru anumite scopuri”); și

• să vă retrageți consimțământul pentru utilizarea datelor dvs. în orice moment în care ne bazăm pe consimțământul dvs. de a utiliza sau de a prelucra aceste informații. Vă rugăm să rețineți că, dacă vă retrageți consimțământul, acest lucru nu va afecta legalitatea utilizării și prelucrării datelor dvs. pe baza consimțământului dvs., înainte de momentul la care vă retrageți consimțământul.

În conformitate cu articolul 77 din Regulamentul general privind protecția datelor, aveți, de asemenea, dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în special în statul membru de reședință.

În acest scop, în România, autoritatea de supraveghere este: www.dataprotection.ro

Verificarea identității dvs., în cazul în care solicitați acces la informațiile dvs.

În cazul în care solicitați acces la informațiile dvs., suntem obligați prin lege să folosim toate măsurile rezonabile, pentru a vă verifica identitatea înainte de a face acest lucru.

Aceste măsuri sunt concepute pentru a vă proteja informațiile și pentru a reduce riscul de fraudă de identitate, de furt de identitate sau de acces general neautorizat la informațiile dvs.

Cum vă verificăm identitatea

În cazul în care dispunem de informații adecvate despre dvs. în dosar, vom încerca să verificăm identitatea dvs. utilizând aceste informații.

Dacă nu este posibil să vă identificăm pe baza acestor informații sau dacă nu avem informații suficiente despre dvs., este posibil să solicităm copii sau certificate ale unor documente, pentru a vă putea verifica identitatea, înainte de a vă putea oferi accesul la datele dvs.

Vom putea confirma informațiile exacte de care avem nevoie pentru a vă verifica identitatea în circumstanțele dvs. specifice, dacă și când faceți o astfel de solicitare.

Dreptul dvs. de a obiecta față de prelucrarea datelor pentru anumite scopuri

Aveți următoarele drepturi în ceea ce privește datele dvs., pe care le puteți exercita prin trimiterea unui e-mail către adresa: romsym@romsym.ro:

• să obiectați la utilizarea sau prelucrarea informațiilor de către noi, pentru a îndeplini o sarcină în interes public sau în interesul nostru legitim, inclusiv “crearea de profiluri” (analizarea sau prezicerea comportamentului dvs., pe baza informațiilor dvs.); și

• să obiectați utilizarea sau prelucrarea datelor dvs., în scopuri de marketing direct.

Date cu caracter personal sensibile

“Date cu caracter personal sensibile” sunt informații despre un individ, care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, credințele religioase sau filosofice sau calitatea de membru al unui sindicat, informațiile genetice, informațiile biometrice, în scopul identificării unice a unui individ, informațiile privind sănătatea sau informațiile privind viața sexuală sau orientarea sexuală a unei persoane fizice.

Nu colectăm cu bună știință sau în mod intenționat informații cu caracter personal sensibile de la persoane fizice și trebuie să nu ne trimiteți informații cu caracter personal delicate.

Dacă, totuși, ne transmiteți din greșeală sau în mod intenționat informații cu caracter personal sensibile, veți fi considerat că ne-ați dat în mod explicit consimțământul să prelucrăm informațiile cu caracter personal sensibile, în conformitate cu articolul 9 alineatul (2) litera (a) din Regulamentul general privind protecția datelor. Vom folosi și prelucra informațiile dvs. cu caracter personal cu caracter sensibil, în scopul ștergerii acestora.

Modificări ale politicii noastre de confidențialitate

Actualizăm și modificăm periodic politica noastră de confidențialitate.

Modificări minore ale politicii noastre de confidențialitate

În cazul în care efectuăm modificări minore ale politicii noastre de confidențialitate, vom actualiza Politica de confidențialitate cu o nouă dată efectivă, menționată la începutul acesteia. Prelucrarea informațiilor dvs. va fi guvernată de practicile stabilite în noua versiune a Politicii de confidențialitate de la data efectivă a acesteia.

Modificări majore ale politicii noastre de confidențialitate sau a scopurilor pentru care procesăm informațiile dvs.

În cazul în care efectuăm modificări majore ale politicii noastre de confidențialitate sau intenționăm să utilizăm datele dvs. pentru un scop nou sau pentru un scop diferit de scopurile pentru care le-am colectat inițial, vă vom notifica prin e-mail (dacă este posibil) sau prin publicarea unui anunț pe site-ul nostru Web.

Vă vom furniza informațiile despre modificarea în cauză și despre scopul și orice alte informații relevante, înainte de a utiliza informațiile dvs. pentru noul scop.

Ori de câte ori este necesar, vom obține consimțământul dvs. prealabil, înainte de a utiliza informațiile dvs. într-un scop diferit de scopurile pentru care le-am colectat inițial.

Confidențialitatea minorilor

Deoarece ne pasă de siguranța și confidențialitatea copiilor online, nu contactăm cu bună știință sau nu colectăm informații de la persoane cu vârsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informații de orice fel de la persoane cu vârsta sub 18 ani.

Este posibil să primim informații referitoare la persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani, prin fraudarea sau înșelăciunea unui terț. Dacă suntem înștiințați despre acest lucru, de îndată ce vom verifica informațiile, atunci când legea cere acest lucru, vom obține imediat consimțământul parental adecvat pentru a utiliza aceste informații sau, dacă nu putem obține consimțământul părinților, vom șterge informațiile de pe serverele noastre. Dacă doriți să ne anunțați primirea de informații despre persoanele cu vârsta sub 18 ani, vă rugăm să faceți acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa informare@romsym.ro.

Drepturi de autor

Această politică de confidențialitate se bazează pe un șablon furnizat de Romsym Data. Pentru informații suplimentare, accesați următoarea pagină : http://www.gdpr-ro.ro

Dreptul de autor la această politică de cookie-uri este fie deținut de noi, fie este licențiat către noi și este protejat de legile drepturilor de autor din România și de software-ul de protecție a drepturilor de autor. Toate drepturile de proprietate intelectuală din acest document sunt rezervate.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart