• Able2Extract PDF Server

Distributie / Able2Extract PDF Server

Able2Extract PDF Server reprezinta o solutie de extragere din documentele PDF, la nivel de companie, care permite extragerea datelor din orice document PDF, indiferent ca este unul nativ sau de tip imagine (obtinut prin scanare), in foi de calcul Excel formatate, documente Word editabile, precum si multe altele, prin intermediul unui proces proprietar, pe partea de server.

Caracteristici si beneficii:

Caracteristici-cheie Beneficii
Un numar nelimitat de conversii Nu exista limita pentru conversii si nici pentru numarul acestora. Licentierea permite oricui sa creeze oricate PDF-uri doreste.
Multipli utilizatori per server Permiteti oricarei persoane din cadrul companiei sau institutiei dumneavoastra, daca are acces la un server cu Able2Extract Server, sa extraga fisiere PDF. Usurati managementul documentelor in toata compania.
Convertiti orice PDF in document Microsoft Word editabil Pastrati formatarea si layout-ul documentului PDF in Microsoft Word, unde continutul este editabil si poate revizuit dupa cum este nevoie.
Convertiti orice PDF in document Microsoft Excel pentru analiza datelor Se pastreaza formatarea tabelelor din PDF la convertirea in Microsoft Excel, permitand utilizatorilor sa analizeze datele numerice si alte date, rapid, fara a trebui sa scrie din nou de la tastatura informatiile respective.
Extragerea din PDF in HTML
Luati continutul din PDF si transferati-l in HTML, pentru vizualizarea in browserele Web.
Extragerea din PDF a textului brut Obtineti text brut din continutul PDF, pentru editari sau utilizari ulterioare.
Foldere si subfoldere monitorizate Alegeti un sistem de foldere urmarite pentru a crea PDF-uri.
Integrarea e-mail-ului Utilizatorii interni si cei de la distanta pot folosi optiunea e-mail-ului pentru a trimite si a primi sarcini de conversie. Optiunile de procesare pot fi definite.
Interfata Desktop (crearea de tichete de sarcini) Utilizati interfata unica pentru a avea control maxim asupra crearii si extragerii de PDF-uri. Este aceeasi senzatie ca in cazul software-ului de tip desktop pentru o aplicatie de server.
Manipularea documentelor PDF de tip imagine, cu OCR avansat Convertiti fisiere PDF obtinute prin scanare/de tip imagine in documente editabile, utilizand tehnologia de recunoastere optica de caractere. Asadar, se pot utiliza datele din documente tiparite pe hartie.
Redimensionarea paginii sau continutului Variati continutul astfel incat sa se potriveasca marimilor populare de foi de hartie: US Letter size sau A4.
Programarea operatiilor (existenta unui "scheduler")
Setati ora si data cand doriti ca serverul sa opereze. Fisierele pot fi procesate la mijlocul noptii, daca se doreste acest lucru.
Suport pentru linia de comanda Pastrati controlul optiunii referitoare la server, fara a fi nevoie sa interactionati cu interfata cu utilizatorul.
Robustete Este construit in asa fel incat sa faca fata unui numar mare de conversii de PDF-uri in fiecare ora.
O intreaga suita de beneficii Primiti toate de mai sus ca urmare a platii taxei pentru o licenta de server. Nu este nevoie sa cumparati module aditionale sau sa faceti add-on-uri.

Categoria
Server pentru Managementul documentelor PDF si diferitelor documente pentru afaceri

Cerinte minime hardware si software
• Windows 2000 Server sau Windows 2003 Server sau o configuratie de server cu Windows 2000, Windows XP sau Windows 2003 cu suport pentru clienti
• Memorie: 128 MB RAM (dar recomandata de 512-1024 MB)
• Spatiu minim disponibil pe hard disc: 60 MB pentru programul PDF Server si 1-10 GB spatiu liber pentru stocarea temporara a datelor.
• Acces la e-mail
• Posibilitatea de a crea foldere utilizate in comun
• Aplicatia nativa corespunzatoare instalata si care ofera suport pentru extragerea sau printarea formatului de fisier cerut – daca se realizeaza crearea de fisiere PDF din documente care nu fac parte din Microsoft Office.


Alte produse similare