• Able2Extract Professional 8

Distributie / Able2Extract Professional 8

Converteste si Exporta
Are mai multe optiuni pentru conversie decat orice alta solutie a competitiei. Converteste PDF-uri in word, imagini si multe altele folosind tehnologia de conversie Investintech. Imaginile, fontul si culorile sunt mai bine pastrate folosind aceasta solutie fata de alte solutii.

Scanare si OCR
Able2Extract furnizeaza cele mai avansate capacitati OCR de pe piata. Converteste orice PDF, fie care este creat prin sau scanare, folosind tehnologia OCR care face parte din Able2Extract. Aceasta versiune noua a motorului OCR are capacitatea de converti text si imagini.

Recunoastere avansata pentru PDF-uri
Able2Extract Professional 8 are inclus cea mai avansata tehnologie de conversie ce nu este prezenta in nici un alt produs de acest gen. Conversiile de PDF pot fi customizate de catre utilizator la nivel granular astfel rezultatul conversiunii unui document in Word, Excel sau PDF este cel dorit de utilizator.

Facilitati

Din PDF in Excel
Able2Extract Professional 8 poate converti PDF-uri in Excel-uri foarte usor si permite utilizatorilor sa transforme documente PDF in Excel-uri pentru o analiza mai amanuntita a datelor. Able2Extract Professional 8 furnizeaza doua optiuni pentru conversie: automata si customizata.

Din PDF in Word
Able2Extract poate converti un PDF in Word foarte simplu si de asemenea va pastra formatul si grafica din interiorul PDF-ului in noul format Word. Conversiile isi vor pastra aspectul in noul format Word si vor da aspectul unui PDF complex. Optiunile pentru conversie sunt: doc sau docx. Able2Extract furnizeaza si conversia de tip PDF in formular astfel utilizatorii vor putea completa un formular pdf in Word.

Din PDF in PowerPoint
Prezentarile in format PDF pot fi recuperate si simplificate. Nu este ceva rar sa se intample ca prezentarile sa vina sub format PDF. Folosind Able2Extract Professional 8 un PDF poate fi convertit in PowerPoint (PPT, PPTX) pentru a face editarea si vizualizarea acestora mult mai simpla.

Din PDF in Publisher
Acum se pot executa modificari in Desktop Publishing. Continutul unui PDF poate fi editat si revizuit folosind Microsoft Office Publisher. Aceasta metoda pentru recuperarea continutului unui PDF si editarea acestuia folosind Publisher este una foarte apreciata in mediul business.

Din PDF in Autocad - Recuperarea desenelor din forma PDF
Able2Extract poate converti imaginile PDF in formaturi precum Tiff,JPEG,PNG,BMP sau GIF.Utilizatorul are puterea de a stabili DPI-ul imagini ,culoarea si multe altele.

Din PDF in format Open Source - Conversie in formaturi Open Source
Open Office devine o alternativa la Microsoft Office, Able2Extract Proffesional suporta conversii din PDF in Writer, Calc Sau Impress.

Noutati
Able2Extract Professional 8 este complet reinnoit si are facilitati noi precum:

Cross Platform
Pentru prima data Able2Extract Professional 8 functionaza atat pe Windows cat si pe Mac si Linux. Toate beneficiile aduse de Able2Extract sunt acum disponibile pe oricare din cele trei mari sisteme de operare. In plus licenta pe care o veti primi pentru a licentia Able2Extract va funtiona pe oricare din aceste sisteme de operare.

Procesare de PDf-uri imbunatatita
Able2Extract Professional 8 are un nou vizualizator de PDF-uri creat de la baza de catre echipa Investitech.com. Rezultatul este un vizualizator de PDF-uri mai rapid,c are poate sa deschida mai multe fisiere in acelasi timp si sa afiseze PDF-uri mult mai eficient si de asemenea este integrat in Able2Extract. Acest fapt nu inseamna doar o vizualizare mai buna a PDF-urilor dar si o metoda conversie mult mai buna datorita citirii mult mai detaliate a unui PDF.

Excel nou si customizabil
Optiunea pentru excel customizabil avansat este proprietatea intelectuala a echipei Able2Extract si a fost imbunatatita datorita unei interfete noi si unui panou de vizualizare a PDF-urilor nou. Acest fapt permite controlarea mult mai eficienta a conversiei din PDF in Excel prin viteza mult mai mare si faptul ca utilizatorii acum pot sa vada un exemplu asupra cum va arata rezultatul conversiei.

OCR Actualizat

Noul motor mai puternic si actualizat OCR este inclus in Able2Extract Professional 8 pentru a imbunatati sistemul de recunoastere a caracterelor si are acum capacitatea de converti anumite imagini de la PDF-uri Scannate in formaturi Microsoft Office.

Conversie imbunatatita
Able2Extract Professional 8 a facut imbunatatiri in domeniul sistemului de conversie din PDF multumita tehnologiei OCR imbunatatita si sistemului de procesare a PDF-urilor. Rezultatul este un mod de conversie a PDF-urilor in Word,Excel si PowerPoint cu mai multa acuratete si cu un rezultat de conversie mult mai detaliat.

Iconite de documente
Modul de vizionare a PDF-urilor folosind Able2Extract poate acum afisa o iconita cu imaginea fiecarei pagini dintr-un document PDF.Acest mod de vizualizare este mult mai rapid si permite alegere punctului de unde sa inceapa conversia PDF.


Alte produse similare