• Absolute PDF Server

Distributie / Absolute PDF Server

Absolute PDF Server reprezinta prima solutie de management al documentelor la nivel de companie, care permite extragerea si crearea de documente PDF, in cadrul unui singur proces puternic, flexibil si cu maintenanta usoara, proces pe partea de server.

Caracteristici si beneficii:

Caracteristici-cheie Beneficii
Un numar nelimitat de conversii per server Nu exista limita pentru conversii si nici pentru numarul acestora. Licentierea permite oricui cu acces la un server sa creeze oricate PDF-uri doreste.
Un numar nelimitat de utilizatori per server Permiteti oricarei persoane din cadrul companiei sau institutiei dumneavoastra, daca are acces la server, sa creeze fisiere PDF. Usurati managementul documentelor in toata compania.
Convertiti toate PDF-urile in documente Microsoft Word, Excel sau multe altele PDF-urile native si textele din PDF-uri obtinute prin scanare (cele de tip imagine) pot fi convertite in documente Word editabile, foi de calcul Excel deja formatate si multe altele. Se pastreaza formatarea si layout-ul.
Creati PDF-uri din orice aplicatie Windows care poate printa documente Crearea PDF-urilor nu este limitata doar la aplicatiile Microsoft Office (cum ar fi Word, Excel, PowerPoint). Sute de tipuri de fisiere Windows printabile pot fi transformate instantaneu in documente PDF.
Foldere si subfoldere monitorizate Alegeti un sistem de foldere urmarite, pentru a crea PDF-uri.
Integrarea e-mail-ului Utilizatorii interni si cei de la distanta pot folosi optiunea e-mail-ului pentru a trimite si a primi sarcini de conversie.
Interfata Desktop (crearea de tichete de sarcini) Utilizati interfata unica pentru a avea control maxim asupra crearii si extragerii de PDF-uri. Este aceeasi senzatie ca in cazul software-ului de tip desktop.
Imbinare/Desfacere/Alipire Automatizati si personalizati productia PDF-urilor cu aceste optiuni de procesare avansate.
Marcare Adaugati text de tip watermark, antet si subsol, numere de pagini, text de genul "confidential" etc.
Suport pentru hyperlink-uri si bookmark-uri Pastrati structurile cu hyperlink-uri si bookmark-uri create in PDF. Nivelele pentru bookmark-uri sunt si ele personalizabile.
Securitatea PDF-urilor Securizati orice document PDF folosind setarile pe 40 sau 128 de biti, setarile de permisiuni si parole.
Output-ul OCR Convertiti fisiere PDF scanate sau de tip imagine, in text, utilizand tehnologia pentru recunoasterea optica a caracterelor (OCR – Optical Character Recognition).
PDF-uri in care se pot realiza cautari Recastigati accesul in fisiere TIFF sau PDF de tip imagine prin transformarea lor in formulare PDF in care se pot realiza cautari.
Redimensionarea paginii sau continutului Variati continutul astfel incat sa se potriveasca marimilor populare de foi de hartie: US Letter size sau A4.
Programarea operatiilor (existenta unui "scheduler") Setati ora si data cand doriti ca serverul sa opereze. Fisierele pot fi procesate la mijlocul noptii, daca se doreste acest lucru.
Suport pentru linia de comanda Pastrati controlul optiunii referitoare la server, fara a fi nevoie sa interactionati cu interfata cu utilizatorul.
Setarile pentru comprimarea documentului Folositi cele mai avansate setari pentru comprimarea documentelor, pentru determinarea marimii si calitatii PDF-ului creat.
Setati numele fisierului PDF, informatiile legate de Sumar si Modul de vizualizare Toate acestea pot fi definite de administrator sau de utilizator.

Categoria
Server pentru Managementul documentelor PDF si diferitelor documente pentru afaceri

Cerinte minime hardware si software
• Windows 2000 Server sau Windows 2003 Server sau o configuratie de server cu Windows 2000, Windows XP sau Windows 2003 cu suport pentru clienti
• Memorie: 128 MB RAM (dar recomandata de 512-1024 MB)
• Spatiu minim disponibil pe hard disc: 60 MB pentru programul PDF Server si 1-10 GB spatiu liber pentru stocarea temporara a datelor.
• Acces la e-mail
• Posibilitatea de a crea foldere utilizate in comun
• Aplicatia nativa corespunzatoare instalata si care ofera suport pentru extragerea sau printarea formatului de fisier cerut – daca se realizeaza crearea de fisiere PDF din documente care nu fac parte din Microsoft Office


Alte produse similare