• Advanced EFS Data Recovery

Distributie / Advanced EFS Data Recovery

Advanced EFS Data Recovery decripteaza fisierele protejate si lucreaza cu toate versiunile de Windows 2000, XP, 2003, Vista, Windows Server 2008 si Windows 7. Recuperarea este posibila chiar atunci cand sistemul deteriorat, nu este bootabil, sau atunci cand unele chei de criptare au fost falsificate.

Advanced EFS Data Recovery recupereaza date EFSencrypted care devin inaccesibile datorita erorilor administratorilor de sistem cum ar fi stergerea utilizatorilor sau a profilelor acestora, transferal utilizatorilor intre domenii sau mutarea hardiscurilor pe un alt PC etc.

Advanced EFS Data Recovery este un instrument puternic de recuperare care ajuta la recuperarea fisierelor criptate in diverse imprejurari:

- Cheie sterse
- Disc protejat EFS introdus intr-un PC diferit
- Utilizatori sau profiluri de utilizatori sterse
- Utilizatori transferati in domenii diferite fara a se lua in considerare EFS
- Resetarea parolelor conturilor realizata de administratorul de sistem fara a se lua in considerare EFS
- Discuri deteriorate, sisteme de fisiere corupte, sisteme de operare care nu mai pot boota.
- Windows reinstalat sau upgrade-uri de calculatoare
- Partitii de sistem formatate cu fisiere criptate lasate pe un alt disc

Recuperarea fisierelor criptate
Advanced EFS Data Recovery decripteaza rapid si efficient fisierele protejate cu EFS. Prin scanare directa a hard discului sector cu sector, Advanced EFS Data Recovery localizeaza fisierele criptate precum si cheile de criptare disponibile si decripteaza fisierele protejate. Accesul direct la sistemul de fisiere permite Advanced EFS Data Recovery sa recupereze fisierele criptate chiar in cele mai dificile cazuri cand discul cu date este disponibil fara un cont utilizator valid de login in sistem sau cand unele chei de criptare au fost falsificate.

Acces instantaneu
Cu Advanced EFS Data Recovery, accesul instantaneu la fisierele protejate EFS este posibil.
Editia profesionala localizeaza cheile private si master in fisierele sterse, precum si scanad discul sector cu sector si folosind tipare pentru a localiza cheile, permite recuperarea discurilor reformatate si a instalrilor de Windows suprascrise.


Alte produse similare