• CodeCharge Studio 3.0

Distributie / CodeCharge Studio 3.0

CodeCharge Studio reprezinta cea mai productiva solutie pentru crearea vizuala de aplicatii fara a fi necesar crearea de cod. Suportul pentru aproape orice baza de date, servere de web si tehnologii web fac din CodeCharge Studio un produs software fara egal. Indiferent daca utilizatorul este un dezvoltator, un programator MS Access sau inginer Web experimentat, poate folosi CodeCharge Studio pentru a dezvolta orice incepand cu aplicatii simple de Web pana la solutii complexe de e-business. CodeCharge Studio este o solutie completa pentru dezvoltarea Web.

Instrument puternic Web RAD
Indiferent daca utilizatorul dezvolta site-uri interactive sau sisteme Internet si Intranet, CodeCharge Studio ofera cea mai rapida cale de construire a aplicatiilor.

CodeCharge Studio incorporeza un motor puternic de generare a codului. Utilizatorul trebuie doar sa specifice interactiunile aplicatiiei cu utilizatorul, sursele de date prin intermediul unor wizard-uri intuitive si CodeCharge genereaza automat pagini HTML si codul necesar. CodeCharge lucreaza cu toate bazele de date si suporta toate tehnologiile majore de servere: ASP.NET (C# & VB), ASP (VBScript), Java (JSP sau Servlets), ColdFusion 4.0, PHP si Perl.

CodeCharge si de mediul de dezoltare

CodeCharge Studio permite utilizatorului sa lucreze asa cum doreste: o data ce codul a fost generat el poate fi personalizat folosind editoarele integrate de cod si HTML din CodeCharge sau instrumentele HTML, editoarele de cod si IDE-urile cu care utilizatorul este familiarizat.

Cu CodeCharge se pot obtine rapid raspunsuri
CodeCharge contine aplicatii diverse pre- construite din care utilizatorul poate invata sau pe care le poate modifica, help in program, suport pe email 24 de ore din 24. Utilizatorul poate intra in contact si cu comunitatea online unde se poate consulta si cu alti utilizatori de CodeCharge.


Facilitati noi in versiunea 3.0
Creaza site-uri Web Dinamice fara a fi nevoie de prea mult cod!

CodeCharge Studio este cea mai productiva solutie pentru crearea vizuala de aplicatii Web cu baze de date, cu o cantitate minima de cod. Suportul pentru toate bazele de date, serverele Web si tehnologiile Web fac din CodeCharge Studio un produs unic. Este o solutie completa pentru dezvoltarea Web.

Application Builder converteste instantaneu bazele de date (MS Access, MS SQL, MySQL, Oracle, etc.) in aplicatii Web cu acces protejat al utilizatorilor la functiile de cautare, listare si vizualizare in baza de date.

De asemenea este inclus CodeCharge Studio Add-In for FrontPage (pentru utilizare optionala) – primul produs care extinde functionalitatea FrontPage la mediu de dezvoltare web integrat, complet functional care face deosebit de rapida si facila crearea de site-uri web pentru baze de date.

CodeCharge Studio are integrat un IDE puternic. Se pot genera rapid site-uri Web dinamice in PHP, ASP, JSP, Perl, ColdFusion, ASP.NET. Apoi aplicatiile pot fi editate si personalizate folosind editoarele puternice de cod.

Cerinte sistem:
CodeCharge Studio este disponibil pentru calculatoarele care ruleaza urmatoarele sisteme de operare:
• Procesor Intel Pentium sau echivalent
• 64 MB RAM
• 30 MB spatiu disponibil pe hard disc
• Monitor 256-color cu o rezolutie 800 x 600
• Windows 95, 98, ME, NT4, 2000 or XP
• Microsoft Internet Explorer 5.5 sau mai mult

Baze de date suportate
CodeCharge Studio se poate conecta la orice baza de date ODBC prin folosirea driverelor corespunzatoare instalate pe calculatorul unde este prezent CodeCharge Studio. Bazele de date suportate sunt:
- Microsoft SQL
- Oracle
- MySQL
- Microsoft Access
- Alte baze de date cu driver ODBC corespunzator

Codul generat nu necesita conectivitate ODBC si se conecteaza la bazele de date folosind metoda corespunzatoare pentru un anumit mediu, de exemplu ADO pentru JDBC pentru Java, PHPLib pentru PHP sau DBI pentru PERL

Cerinte server
Codul generat ruleaza pe toate sistemele de operare cu servere de aplicatii capabile sa ruleze urmatoarele limbaje de programare:
- ASP 3.0 (ruleaza pe servere IIS si PWS cu VBScript 5.5 sau mai mult)
- ASP.NET (C#) 1.0, 1.1, 2.0
- ASP.NET (VB) 1.0, 1.1, 2.0
- ColdFusion 4.0.1 or MX
- PHP 4.0, 5.0
- J2EE 1.2
- PERL 5


Alte produse similare