• Editoare de fonturi - Fontographer

Distributie / Editoare de fonturi - Fontographer

Editor de fonturi pentru Desktop Publishing. Version 4.1 pentru Windows si 4.7 pentru Mac OS X

Fontographer extinde fonturi existente pentru a include fractii, simboluri, caractere straine si logo-uri in fonturi Type 1, Type 3, si TrueType sau creeaza rapid un nou tip de font. Fonturile create cu Fontographer pot fi folosite in orice program cu un meniu fonturi pe platforme Windows si Macintosh. Fontographer este integrat acum in lina FontLab a instrumentelor de tipografie digitala.

Usor de folosit
Fontographer contine toate instrumentele necesare pentru a face deosebit de facila manevrarea tipurilor atat pentru incepatori cat si pentru profesionsti. Este foarte usor de adaugat simboluri speciale, caractere straine, chiar logo-uri la fontele favorite. Tipareste toate marile cheilor tuturor fonturilor.

Randare in timp real
Fontographer asigura design-ul, editarea si manipularea fonturilor intr-o mare varietate de ferestre de editare. Utilizatorul poate vizualiza ce a lucrat in fereastra Metrics pentru a vedea cum vor arata caracterele la tiparire.

Precizie tipografica
Fontographer permite utilizatorului sa specifice, sa vizualizeze sis a tipareasca caractere. Tipareste mostre de caractere. Contine snap-to-guides si snap-to-points.

Parte integranta a biliotecii software
Fontographer genereaza fonturi PostScript-language Type 1, Type 3, TrueType si Multiple Master. Fontographer genereaza fonturi pentru utilizarea pe platforme Macintosh si Windows. Utilizatorul poate exporta fisiere EPS si PICT pentru utilizarea in programele favorite de desen.

Specificatii:

Formate de Import:.dfont, PC/Mac Type 1, PC/Mac TrueType, EPS (doar versiunea de Mac poate importa si exporta fonturi in format de Mac), pana la 4095 de caractere (versiunea Windows) sau 8192 caractere (versiunea de Mac)

Formate de export: PC/Mac Type 1, PC/Mac TrueType, EPS (Only the Mac version can import and export Mac format fonts), up to 4095 characters (Windows version) or 8192 characters (Mac version)

620+ de pagini de documentatie.

Cerinte sistem:
Fontographer 4.1.5 for Windows: Orice calculator compatibil Pentium cu 16 MB RAM si hard disc, Windows 95, 98, NT. Utilizatorii pot avea probleme cu Windows 2000, ME sau XP.
Fontographer 4.7 for Mac: Calculator Macintosh cu 64MB RAM si hard disc. Mac OS X 10.3 sau mai mult. Fontographer 4.7 va rula pe Intel-based Mac OS X .


Alte produse similare