• GFI LanGuard

Distributie / GFI LanGuard

GFI Languard este o soluție de încredere pentru organizații, având numeroase premii internaționale. Îți permite scanarea, detecția, estimarea și rectificarea vulnerabilităților de securitate în întreaga rețea inclusiv echipamentele conectate la ea. Furnizează o imagine completă a rețelei și ajută menținând securitatea cu un efort minim.

Management de patch

GFI Languard furnizează management de patch complet de securitate și non securitate pentru sisteme de operare Microsoft, Mac OS X, majoritatea distribuţiilor Linux și terţe aplicaţii. Deasemenea poate automatiza procesul de management de patch pentru majoritatea navigatoarelor de web.

Suportă multe aplicaţii terţe foarte populare cum ar fi Apple QuickTime®, Adobe® Acrobat®, Adobe® Flash® Player, Adobe® Reader®, Shockwave® Player, Mozilla Firefox®, Mozilla Thunderbird®, JavaTM Runtime și multe altele.


GFI LanGuard Vulnerability Scanner user guide

Evaluarea vulnerabilităților

Auditurile de securitate verifică peste 50000 de vulnerabilităţi evaluate utilizând o bază de date extinsă din industria de profil care incorporează standardele OVAL (10000+ de verficări) și SANS Top 20.

Tehnologia inovativă bazată pe agent permite ca încărcarea scanării și remedierii să fie distribuită între mașini, foarte utilă mai ales în organizaţii mari.

Scanările de vulnerabilităţi sunt multiplatformă (Windows, Mac OS, Linux), deasemenea sunt suportate mașini virtuale. Aditional GFI Languard, poate audita telefoane inteligente și tablete, imprimante, switch-uri și router-e de la producători cum ar fi HP, Cisco, 3Com, Dell, SonicWall, Juniper, NETGEAR, Nortel, Alcatel, IBM și Linksys.

Un indicator grafic de nivel furnizează un status de vulnerabilităţi intuitiv și estimativ al întregii infrastructuri. Orice vulnerabilitate detectată poate fi administrată prin selectarea unei categorii corespunzătoare cum ar fi remediere, ignorare, luare la cunoștiinţă sau specifică.

Auditare rețea

Odată sistemul scanat de vulnerabilităţi și remediat se pot utiliza funcţionalităţiile de auditare din cadrul GFI Languard pentru a constata starea securităţii reţelei.

Auditurile pot include verificări pentru echipamente USB conectate, telefoane inteligente și tablete, tipuri de software și versiuni, numărul de spaţii de stocare partajate deschise, porturi deschise, parole slabe, utilizatori și grupuri neaflate în uz și nivelul de securitate ale sistemelor Linux din reţea.

Alte caracteristici:

GFI Languard are o consolă eficace care furnizează un sumar complet al stării de securitate; se integrează cu mai mult de 4000 de aplicaţii de securitate critice asigurându-se că sunt înnoite cu ultimele definiţii și actualizări.

Deasemenea GFI Languard suportă raportare extinsă incluzând rapoarte tehnice, de management și de conformitate cu standarde specifice (PCI-DSS, HIPAA, SOX etc).

Standard este și suportul “Wake-on-LAN”. GFI Languard poate porni sau opri echipamente înainte și după scanare economisind astfel energie și oferind comoditate.

Link-uri utile:

Sisteme de operare suportate: www.gfi.com/languard-supported-os/

Aplicaţii suportate: www.gfi.com/languard-supported-apps/

Hardware suportat: www.gfi.com/languard-supported-devices/


Alte produse similare