• GFI WebMonitor

Distributie / GFI WebMonitor

Companiile sunt deseori nevoite sa exercite un control asupra locurilor in care utilizatorii navigheaza pe Internet nu doar pentru a asigura utilizarea productiva a Internetului, ci si pentru a se proteja impotriva problemelor legale. Filtrele traditionale bazate pe utilizator sunt greu de administrat si scumpe, in timp ce analizoarele de jurnale sunt greu de folosit si nu permit monitorizarea si blocarea in timp real. GFI WebMonitor este gratuit, usor de administrat si monitorizeaza in timp real.

Asigura utilizarea productiva a Internetului
GFI WebMonitor este o unealta proiectata ca plug-in pentru Microsoft ISA Server, care permite monitorizarea site-urilor web care sunt navigate de catre utilizatori si a fisierelor care sunt descarcate IN TIMP REAL. Permite administratorilor sa blocheze conexiunile curente.
GFI WebMonitor este solutia perfecta pentru a exercita un nivel de control asupra site-urilor vizitate de catre utilizatori intr-o maniera care nu va impiedica utilizatorii sa isi execute indatoririle.

Caracteristici GFI WebMonitor for ISA Server

Control facil al accesului Internet
Este suficient ca administratorii sa tasteze http://monitor.isa in browser pentru a vedea lista conexiunilor curente sau recente (HTTP si FTP declansate prin intermediul browserului). Deoarece GFI WebMonitor este un plug-in pentru Microsoft ISA Server, instalarea este facila si nu necesita alte configurari. Nu este necesara construirea unui set complex de reguli sau analiza jurnalelor, care pot fi dificile si consumatoare de timp.

Blocarea unui download sau a unei conexiuni in timp real
Administratorii pot bloca sau anula un download sau o sesiune web prin simpla apasare pe iconita pentru blocarea conexiunii.

Vedere asupra accesului web
Prin intermediul acestei vederi, administratorii pot vizualiza accesul web care se desfasoara la acel moment sau toate accesarile web pentru ultimele 200 de URL-uri. Aceasta vedere este detaliata si include URL-ul, numele utilizatorului, adresa IP, ora, tipul de fisier si numarul de bytes transferati.

Vedere asupra istoricului de URL-uri
Aceasta vedere grupeaza toate accesarile la un anume URL si le listeaza in functie de popularitate. Sunt listate numarul de incarcari, tipurile de fisiere accesate si utilizatorii care au accesat site-ul.

Istoric al utilizatorilor
Aceasta vedere listeaza toti utilizatorii retelei si URL-urile accesate de ei, impreuna cu numarul de accesari si distributia navigarii pe web.

Interfata web
GFI WebMonitor dispune de o interfata web, astfel utilizatorii autorizati pot monitoriza traficul Internet si pot configura GFI Webmonitor de oriunde din retea. Nu este necesara instalarea de client software pentru a accesa GFI WebMonitor.


Alte produse similare