• JBoss Enterprise Application Platform For Portals

Distributie / JBoss Enterprise Application Platform For Portals

JBoss Portal ofera un mediu standard open source pentru gazduirea si deservirea aplicatiilor si informatiilor intr-o interfata web de portal, publicand si administrand continutul si personalizand experienta utilizatorului. JBoss Portal simplifica accesul la aplicatii si informatii oferind o singura sursa de interactiune cu corporatia si informatia prin intermediul internetului.

Cu JBoss Portal organizatiile au posibilitatea sa intre in contact cu angajatii, partnerii si clientii. JBoss Portal asigura o productivitate mai mare si reduce probabilitatea de aparitie a erorilor. JBoss Portal este o componenta a JBoss Enterprise Middleware.

JBoss Portal ofera beneficiile unei platforme fara costuri de licenta combinata cu flexibilitate si scalabilitate. Ori de cate ori este nevoie de un portal departamental pentru angajati sau un portal pentru parteneri, JBoss Portal este alegerea ideala.

PRODUCTIVITATE SPORITA
JBoss Portal ofera o platforma centrala pentru accesul securizat la informatie si colaborare online. Datorita faptului ca ofera un acces eficient si centralizat la aplicatiile critice de business, interactiunile intre angajati, clienti si partneri sunt mult mai eficace. JBoss ofera un framework pentru centralizarea accesului la informatie si reducerea costurilor.

FLEXIBILITATE SI INTEROPERABILITATE
JBoss ofera o platforma Portal extensibila care integreaza pagini web dinamice si aplicatii cu Portlet-uri standardizate si reutilizabile. In plus, datorita faptului ca suporta standarde Internet open, cum ar fi Web Services for Remote Portlets (WSRP), JBoss Portal poate incorpora Web Services si componente J2EE in Portal ca Portlet-uri. Aceasta arhitectura open face ca JBoss Portal Edition sa satisfaca taoate cerintele unui portal.

RECUPERARE MARITA A INVESTITIEI
Portlet-urile asigura integrarea interfetei utilizatorului, elimina necesitatea ca utilizatorii sa acceseze mai multe pagini de web si aplicatii pentru a realiza task-urile dorite. Datorita faptului ca suporta portlet-urile standard din industrie, JBoss Portal reduce necesitatea integrarii, print-based, mail-based si fax-based, oferind utilizatorilor noile aplicatii intr-o forma usor de utilizat.


Platforme si standarde suportate

Cerinte minime de system
• JDK 1.4 sau mai mult (recomandat 1.4.2)
• JDK 5 sau mai mult (recomandat si necesar cand se foloseste EJB 3.0)
• 512 MB RAM
• 400MB spatiu pe hard disc

Sisteme de operare suportate
• JBoss Portal este 100% Java si de aceea interopereaza cu majoritatea sistemelor de operare capabile sa ruleze Java Virtual Machine (JVM), si anume Windows, UNIX, Linux.

Baze de date suportate
JBoss Portal conlucreaza cu orice baza de date conforma JDBC: Oracle, IBM DB2,
MySQL, Microsift SQL Server etc.

Standarde suportate
• Java Server Faces 1.2 (JSR-252)
• Java Management Extension (JMX) 1.2
• Web Services for Remote Portlets 1.0 (WSRP)
• Portlet Specification and API 1.0 (JSR-168)
• Content Repository for Java Technology API (JSR-170)


Alte produse similare