Reseller

Prezentare parteneri

Experiența dobândită de-a lungul celor 25 de ani de activitate pe piața de distribuție software din România, ne-a învățat că o strategie orientată către parteneri și un model de parteneriat simplu și intuitiv pot fi cheia către succes.

Devino partenerul nostru

Pentru a deveni membru al comunităţii partenerilor ROMSYM DATA completaţi acest formular sau expediaţi un mesaj de solicitare la adresa: romsym@romsym.ro.

 1. 1
  Educație și instruire

  Oferim instrumente și resurse pentru a vă ajuta în dezvoltarea abilităților de a vinde și a sprijini clienții. Obiectivul nostru este să vă ajutăm să parcurgeți traseele complexe de formare, astfel încât să obțineți niveluri cât mai ridicate de autorizare și să creșteți veniturile.

 2. 2
  Servicii de marketing

  Prin programul de parteneriat al Romsym Data, ajutăm furnizorii de soluții să genereze lead-uri care se transformă în vânzări. Vă ajutăm să vizați utilizatorii finali cu campanii dinamice de marketing și generare de clienți potențiali, evenimente, marketing extern, SEO și multe altele care vizează creșterea vizibilității dumneavoastră.

 3. 3
  Servicii tehnice

  Oferim o mare varietate de asistență specifică furnizorului și pe mai multe platforme pentru a vă ajuta să oferiți soluții end-to-end pentru clienții dumneavoastră de utilizator final. Beneficiați de configurare, personalizare și instalare da produselor la un nivel înalt de calificare, la prețuri competitive, conform specificațiilor clienților dumneavoastră.Beneficii pentru parteneri

Poate fi numit Reseller ROMSYM DATA pentru solutiile distribuite orice companie care lucrează pe piaţa IT ca şi furnizor/vânzător de mărfuri IT, de servicii sau soluţii pentru clienţii finali.*

Toţi partenerii ROMSYM DATA pot beneficia de următoarele:

*Se efectuează o validare în urma unui interviu organizat între reprezentații potențialului reseller și Partner Managerul Romsym Data

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart

  Formular de înregistrare ca revânzător Romsym Data