• Acunetix
  • Acunetix

Acunetix este un lider al securitatii Web globale. Fiind prima companie care a construit un scanner al vulnerabilitatilor Web, total dedicat si complet automatizat, Acunetix are o experienta de neegalat in domeniul acesta.

Scannerul de vulnerabilitati Web, de la Acunetix, a fost recunoscut ca solutie de top, de mai multe ori. De asemenea, in el au incredere clientii din cele mai solicitante sectoare, inclusiv multe dintre cele 500 de companii din topul Fortune.

Compania a fost fondata in anul 2005, perioada in care majoritatea companiilor nu sesizau nevoia de a-si securiza aplicatiile Web, ci se concentrau asupra protejarii propriilor retele. Cei de la Acunetix au fost pionierii care au realizat primii faptul ca acest lucru nu era suficient, deoarece scannerele de retea si firewall-urile sunt neajutorate in fata celor mai multe vulnerabilitati Web. Solutia era aceea de a dezvolta un instrument automatizat, folosit pentru a scana aplicatiile Web, cu scopul identificarii si rezolvarii problemelor de securitate.

De atunci, compania Acunetix s-a dezvoltat foarte mult si si-a dezvoltat si produsul. Initial, scannerul de vulnerabilitati a fost dezvoltat pentru Windows. In anul 2014, Acunetix a lansat o solutie online (de tip cloud), iar in anul 2018, o versiune pentru Linux. In anul 2018, compania a fost achizitionata de Turn/River Capital.

Produse disponibile: