• Checkmarx
  • Checkmarx

Compania Checkmarx a fost fondata in anul 2006, cu viziunea de a oferi solutii complete pentru revizuirea automata a securitatii codului de programare. Compania a fost unul dintre pionierii care au creat conceptul de solutii bazate pe limbajul de interogare, cu scopul de a identifica vulnerabilitatile codurilor logice si tehnice.

Angajatii Checkmarx urmaresc sa realizeze inovatii, atat in ceea ce ii priveste pe clientii lor, cat si in ceea ce priveste tehnologia dezvoltata. Iar cercetarea si dezvoltarea merg impreuna cu operatiunile de afaceri, pentru a le oferi clientilor cele mai bune produse si servicii posibile.

De ce Analiza Statica a Codului?

Analiza Statica a Codului (Static code analysis - SCA) furnizeaza securitate si necesitatea incorporarii securitatii in ciclul de viata al dezvoltarii software-ului (Software Development Lifecycle - SDLC). Este singura metoda care s-a dovedit ca acopera intreaga baza a codului si care identifica toate tiparele de vulnerabilitate, utilizand instrumente de analiza statica a codului. In analiza statica a codului, intreaga baza a codului este abstractizata si toate proprietatile codului si intregul flux al codului sunt expuse. Checkmarx merge si mai departe, comparativ cu toate celelalte instrumente de analiza statica a codului, el realizand o stocare a tuturor acestor proprietati de cod intr-o baza de date deschisa si interogabila.

Atacurile cibernetice au anumite tipare si amprente identificabile. Un proces SDLC securizat integreaza analiza statica a codului, cu scopul de a realiza asocieri intre tiparele ce trezesc suspiciuni si proprietatile codului. Auditorii si dezvoltatorii au acces imediat la problema si o pot rezolva cu usurinta.

Checkmarx a realizat o inovatie in ceea ce priveste o platforma deschisa, utilizand analiza statica a codului si evitand multe dintre deficientele altor instrumente de analiza statica a codului. Aceasta platforma de informatii este prietenoasa, extrem de productiva, flexibila si corecta din punct de vedere al riscurilor.

Produse disponibile: