• Ekran System
  • Ekran System

Compania Ekran System a fost înființată în anul 2013, de către un grup de specialiști în securitate digitală, având o mare experiență în domeniul respectiv. La sfârșitul anului 2013, a fost lansată pe piață versiunea oficială a soluției Ekran System.

Compania, cu fonduri și de la Commonwealth of Virginia (finanțare CIT prin acceleratorul MACH37), precum și de la investitori particulari, se concentrează asupra dezvoltării soluțiilor de securitate din interior și furnizării acestora clienților din întreaga lume, prin intermediul rețelei sale de parteneri globale.

Misiunea este aceea de a le oferi clienților un instrument eficient și ușor de utilizat, care să răspundă tuturor nevoilor de management în ceea ce privește amenințările interne, dar, totodată, de a îndeplini cerințele legate de conformitate.

Încă din anul 2013, Ekran System a continuat să crească, permanent, câștigând clienți în toate segmentele pieței, începând de la companiile mici și mijlocii, până la cele mari, cuprinzând și firme mici, instituții publice sau din domeniul educației, precum și companii aflate în topul Fortune 500.

De asemenea, Ekran System este finalistă MACH37 Cybersecurity Accelerator și deține certificări ISO 27001 și ISO 9001.

Sediul său central se află în Newport Beach, California, SUA, iar partenerii săi internaționali sunt răspândiți în întreaga lume.

Produse disponibile: