• Flexera Software (formerly Secunia)
  • Flexera Software (formerly Secunia)

Secunia (achizitionata recent de Flexera Software) este recunoscuta in industria de profil ca un jucator global si puternic in ecosistemul IT pentru nisa de management de vulnerabilitati. Portofoliul recunoscut si premiat echipeaza clientii privati din intreaga lume cu inteligenta in domeniul vulnerabilitatilor, pentru descoperirea si clasificarea lor precum si automatizarea uneltelor de actualizare, pentru a controla si administra vulnerabilitatile din retea si sisteme.

Secunia, prin strategia de a deveni numarul unu, livreaza solutii de clasa in industria de profil. Toate produsele de management de vulnerabilitati din portofoliul Secunia furnizeaza protectie endpoint dovedita impotriva vulnerabilitatiilor, datorita combinatiei unice de scanare aplicatii, expertiza nemaiintalnita si un serviciu impecabil pentru clienti. Toate acestea sunt indeplinite datorita efortului dedicat de catre echipa de dezvoltare a companiei Secunia, care ajuta vanzarile focalizate si functiunile de suport.

Excelenta in domeniu face din Secunia furnizorul preferat pentru companii mari, cum ar fi cele din Fortune 500 si Global 2000 Business, precum si agentii guvernamentale din intreaga lume.

Produse disponibile: