• GFI
  • GFI

GFI Software, Aurea SMB Solutions dezvoltă soluții IT de dimensiuni adecvate, proiectate inteligent, pentru întreprinderile mici și mijlocii. Soluțiile noastre permit administratorilor IT să descopere, să gestioneze și să securizeze cu ușurință și eficient rețelele de afaceri, sistemele, aplicațiile și comunicațiile oriunde există.

GFI se angajează față de clienții săi din întreaga lume să ofere expertiza de încredere, soluții IT de dimensiuni adecvate și inteligente, cu un accent puternic pe excelența în materie de securitate. GFI este o companie axată pe canal, cu o rețea de mii de parteneri în întreaga lume. Compania a primit numeroase premii și distincții din industrie și este de mult timp Microsoft® Gold ISV Partner. Ne-am angajat să oferim soluții ușor de utilizat, rentabile și de încredere pentru toți clienții noștri. Împreună cu partenerii noștri de încredere, ne concentrăm pe patru principii principale:

  1. Focus pe piață: Aurea SMB Solutions va funcționa ca o divizie a Aurea care servește piața întreprinderilor mici și mijlocii (SMB).
  2. Abordare Go-to-Market: Vom lucra îndeaproape cu parteneri de încredere din întreaga lume, ca furnizor 100% axat pe canal.
  3. Angajament față de creștere: Aurea SMB Solutions va profita profund de modelul de achiziție dovedit de Aurea pentru a adăuga noi oferte în portofoliul nostru, ceea ce vă va facilita și mai mult obținerea tehnologiei de care aveți nevoie.
  4. Inovație de ultimă oră: Aurea SMB Solutions oferă o bibliotecă software unică și în expansiune (GFI Unlimited) de soluții complementare, rentabile și de încredere, care oferă o valoare imediată a afacerii.

Aplicațiile de care au nevoie IMM-urile la un preț accesibil - GFI Unlimited

Produse disponibile: