• HEAT Software (formerly Lumension)
  • HEAT Software (formerly Lumension)

HEAT Software este lider in domeniul unificarii managementului de tip Cloud Service Management (CSM) si Unified Endpoint Management (UEM).

El le confera putere echipelor din departamentele IT, HR, Facilities, Customer Service si altor functii ale companiilor, ca sa simplifice si sa automatizeze procesele lor de afaceri, in scopul imbunatatirii calitatii serviciilor, simultan cu administrarea si securizarea endpoint-urilor, pentru detectarea proactiva si pentru protectia necesara impotriva diferitelor amenintari ce apar pe parcursul afacerii.

HEAT Software furnizeaza cea mai puternica fuziune din industrie, de solutii CSM si UEM sigure, scalabile si flexibile, din intreaga lume.


Gestionarea Centralizata Si Securizata A Tuturor Punctelor Finale

Dificultatea gestionarii punctelor finale dintr-o organizatie creste continuu, deoarece utilizatorii folosesc telefoane mobile, laptop-uri si tablete. Aceste dispozitive trebuie sa fie productive; astfel, acestea trebuie sa contina aplicatii necesare organizatiei si trebuie, de asemenea, configurate. Gestionarea acestor dispozitive nu poate fi efectuata fara a lua in calcul securitatea. Solutia completa de la HEAT Software garanteaza gestionarea simpla a tuturor punctelor finale, folosind politici pentru gestionare.

De asemenea, produsul poate sa furnizeze pentru aceste dispozitive configuratiile, aplicatiile si continutul de care au nevoie utilizatorii, indiferent de sistemul de operare folosit: Mac, Windows, iOS sau Android. Furnizarea de configuratii, continut si aplicatii se bazeaza pe politci de securitate precum: rol, locatie, cerinte de securitate. Astfel, securitatea unei organizatii este mult crescuta. HEAT Software ofera un sistem de gestionare complet pentru gestionarea dispozitivelor mobile, dar, de asemenea, furnizeaza si capabilitati precum: controlul aplicatiilor, controlul dispozitivelor si gestionarea vulnerabilitatilor.


Beneficii HEAT

Solutie Multi-Platforma
Folosirea dispozitivelor mobile si aparitia conceptului BYOD au complicat gestionarea punctelor finale si garantarea securitatii acestora. Gestionarea mai multor sisteme de operare nu inseamna neaparat folosirea mai multor instrumente separate pentru fiecare sistem. HEAT UEM le permite echipelor IT sa gestioneze rapid si securizat orice dispozitiv si garanteaza ca toate dispozitivele mobile din organizatie vor respecta cerintele de securitate si politicile firmei.

Automatizare
Folosind solutiile HEAT, o singura persoana poate sa gestioneze politici ce automatizeaza implementarea de: aplicatii, continut, configuratii si securitate. De asemenea, aceste politici impun respectarea cerintelor de securitate. Gestionarea oferita de HEAT Software garanteaza ca departamentul IT poate sa lucreze mult mai efficient si mai bine, fara a avea nevoie de un buget crescut.

Gestionarea Dispozitivelor Mobile
HEAT Software furnizeaza un sistem de gestionare pentru dispozitivele mobile. Astfel, administratorii pot sa implementeze foarte simplu: dispozitive, aplicatii si continut - totul automatizat.

Gestionarea Actualizarilor Pe Mai Multe Platforme
Dispozitivele Apple introduse in organizatie pot sa vina cu vulnerabilitati, iar majoritatea solutiilor pentru gestionarea actualizarilor suporta doar Windows. HEAT PatchLink suporta atat Windows, cat si MAC Si Linux, plus actualizari de securitate pentru aplicatii.

Capabilitati Pentru Securizarea Punctelor Finale
Dispozitivele foarte bine gestionate sunt mult mai securizate, dar gestionarea fara functii de securitate integrate nu este completa. HEAT Software ofera astfel de capabilitati pentru garantarea securitatii.