• Isee Systems
  • Isee Systems

isee systems (High Performance Systems) doreste sa imbunatateasca modul in care oamenii lucreaza, prin crearea de produse bazate Systems Thinking care permit cresterea capacitatii capacitatii de a invata, gandi, comunica si actiona mult mai sistematic.

isee systems este leaderul mondial in domeniul produselor software Systems Thinking. Compania a fost fondata in anul 1985 de Barry Richmond, care in acea perioada era profesor la colegiul Dartmouth.

In 1987, isee systems a primit premiul Jay Forrester cand a introdus pentru prima oara un instrument de simulare si creare a modelelor bazat pe icoane, si anume STELLA. In 1990, a lansat pe piata produsul software iThink, pentru simularea afacerilor. De asemenea, isee systems a creat primul Management Flight Simulator in anul 1991, primul Learning Environment in anul 1995, iar in anul 1999 primul Learning Lab.

Recunoscand reputatia solida a companiei, Harvard Business School Publishing Corporation a ales isee systems ca partener pentru crearea unei noi linii interactive de medii de invatare. Aceste produse sunt folosite acum in multe din companiile din top Fortune 500, precum si in scoli de afaceri din lumea intreaga.

Clienti
Printre clientii isee systems se numara : General Motors, Hewlett-Packard, McKinsey & Co., Prudential, McMillan-Bloedel, A.T. Kearney, Ford, Smith Kline Beecham, Dow-Corning, Intel, W.W. Graingersi o mare varietate de agentii guvernamentale si scoli.

Produse disponibile: