• MAGIX
  • MAGIX

Inca din anul 1993, numele MAGIX a devenit sinonim cu produsele software multimedia prietenoase cu utilizatorul. In gama de produse sunt integrate perfect atat servicii cloud si online mobile, cat si pentru continut digital.

Sunt oferite solutii care au un raport extraordinar pret/performanta pentru creatie, design, prezentari si arhivare de fotografii digitale, grafica, site-uri Web, video si muzica. Iar acestea sunt destinate atat incepatorilor, cat si utilizatorilor profesionisti.

Conform cifrelor din vanzari, MAGIX este lider de piata in domeniul software multimedia in Germania, dar si pe cele mai importante piete din Europa. In plus, se constituie ca unul dintre participantii de succes de pe piata americana.

Exista peste 15 milioane de utilizatori inregistrati si mai mult de 1100 de premii in intreaga lume, ceea ce demonstreaza pasiunea companiei in dorinta de a indeplini obiectivele propuse si de a-si respecta promisiunile legate de calitate.

In primavara anului 2016, MAGIX a cumparat de la Sony Creative Software majoritatea produselor acestui binecunoscut producator de solutii software, dorind sa le ofere o noua viata si sa le dezvolte si mai mult, pentru profesionistii si consumatorii interesati de domeniile respective. Produsele, forumurile, precum si alte informatii au fost transferate catre MAGIX si sunt acum disponibile pe site-urile MAGIX. Conducerea MAGIX considera ca adaugarea produselor de la Sony Creative Software la portofoliul MAGIX a fost una perfecta, iar dezvoltarea ulterioara a acestora va fi in concordanta cu nevoile si cerintele actuale ale clientilor. De aceea, in lista produselor MAGIX se regasesc acum, printre altele, si urmatoarele:

- VEGAS Pro software, inclusiv Vegas Pro, Vegas Pro Edit, Vegas Pro Suite si Vegas Pro Connect
- VEGAS Movie Studio software, inclusiv Movie Studio, Movie Studio Platinum si Movie Studio Suite
- Sound Forge softwaree, inclusiv Sound Forge Pro si Sound Forge Audio Studio
- SpectraLayers Pro
- Audio Master Suite
- ACID software, inclusiv ACID Pro si ACID Music Studio
- CD Architect
- DVD Architect Pro si DVD Architect Studio
- ACIDplanet Web Site si Music Assets
- Sound Series Loops & Samples
- Noise Reduction Audio Plug-in

Produse disponibile: