• MainConcept
  • MainConcept

MainConcept este leaderul mondial in furnizarea de tehonologie codec de inalta calitate. Solutiile MainConcept sunt optimizate pentru platforme diverse cum ar fi PC, media player-e portabile si telefoane mobile. MainConcept suporta cele mai poulare standarde din industrie cum ar fi MPEG-2, MPEG-4 Part 2, MPEG-4 AVC, H.264, VC-1, DV, DVCPRO 25/50, DVCPRO HD, JPEG2000, AAC, HE-AAC si Dolby® Digital.

MainConcept a fost infiintata in anul 1993 de catre Markus Mönig in Aachen, Germania, si a fost o companie avantgardista in crearea de instrumente si tehnologii de procesare video. La inceput compania s-a specializat in software de editare video pentru diverse sisteme cum ar fi Amiga, OS/2 si Windows 95. MainConcept a lansat primul sau video codec, Motion JPEG in anul 1995.

De-a lungul anilor, MainConcept a dezvoltat o mare varietate de codec-uri standard si a stabilit relatii pe termen lung cu companii de varf din domenii cum ar fi, Adobe, Leitch/Harris, Microsoft, mobiTV, Sonic Solutions, Sony si Panasonic.

Produse disponibile: