• Micro Focus (formerly NetIQ)
  • Micro Focus (formerly NetIQ)

Micro Focus (anterior NetIQ) ofera software pentru companii - pentru nevoile critice ale infrastructurilor IT - de aproape 35 de ani. Totul se bazeaza pe o idee simpla: cea mai rapida metoda de a obtine rezultatele dorite este sa se construiasca pe ceea ce exista deja. Indiferent daca este vorba de un proiect in cloud, pentru dispozitive mobile sau pentru Internet - solutiile vor umple golul dintre tehnologiile existente si cele in curs de dezvoltare. Asadar, puteti beneficia de noile oportunitati, cu viteza si agilitate.

Despre NetIQ
NetIQ reprezinta portofoliul solutiilor de securitate oferite de Micro Focus (LSE: MCRO.L). Acestea ajuta companiile si institutiile sa-si securizeze accesul la informatiile secrete si sa reduca complexitatea procesului de demonstrare a conformitatii cu standardele si regulamentele in vigoare. Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul www.netiq.com.

Micro Focus are sediul central in Berkshire, Marea Britanie, insa are reprezentante pe intreg globul (in peste 35 de tari).

Pentru site-ul Micro Focus, puteti accesa:
https://www.microfocus.com

Produse disponibile: