• NETConsent
  • NETConsent

Livrăm clienților valoare comercială începând cu anul 2000 și suntem recunoscuți ca lider de piață pentru gestionarea automată a politicilor, instruire în domeniul securității cibernetice și conformitate. Un element cheie al creșterii noastre este angajamentul nostru puternic față de piața globală și parteneri.

Software-ul nostru este disponibil în numeroase limbi și este utilizat de mulți clienți multi-naționali din întreaga lume. Pasiunea noastră pentru tehnologie și unitatea de a transforma feedback-ul clienților în realitate a permis NETconsent să dezvolte o soluție de conformitate care este cu mult superioară tuturor celor disponibile în prezent.

Serviciul excelent pentru clienți se află în centrul valorilor noastre corporative și încorporat în tot ceea ce înglobează echipa noastră extrem de calificată și dinamică atunci când sprijină organizațiile; schimbare culturală, achiziție și conformitate.

Cu o gamă extinsă de clienți care acoperă atât sectorul privat, cât și cel public, suntem deseori furnizorii aleși datorită angajamentului nostru de a oferi îmbunătățiri software continue, în conformitate cu cerințele industriei în evoluție și cu nevoile clienților noștri.

Produse disponibile: