• Neuralog
  • Neuralog

Compania Neuralog a fost infiintata in anul 1991 cu scopul de a gasi solutii in cazul problemelor din industria titeiului, prin intermediul aplicarii tehnologiilor avansate in domeniul informaticii, indreptate catre clienti. Astazi, solutiile software oferite de Neuralog sunt recunoscute in intreaga lume ca fiind cele mai bune instrumente de recunoastere digitala si de explorare disponibile pe piata.

In prezent, peste 1000 de clienti din 70 de tari utilizeaza produsele companiei Neuralog. Printre acestia se numara companii independente mici, precum si altele importante, dar si multe centre digitale de service.

Concret, gama de solutii se intinde de la scanarea jurnalelor si hartilor, digitizare si tiparire, organizare, analiza si administrare de date, pana la gasirea raspunsurilor legate de rezervele de hidrocarburi, si pentru fiecare pas al acestui flux de lucru se ofera suport din partea solutiilor profesionale Neuralog.

Sediul central este la Houston, Texas, SUA, insa exista reprezentante in toata lumea, inclusiv in tari precum Columbia, Indonezia, Malaezia, China si India.

Misiunea companiei ramane, in continuare, dezvoltarea si furnizarea de tehnologii si servicii care sa contribuie la succesul clientilor, simultan cu crearea unui mediu de lucru la serviciu care sa duca la dezvoltarea profesionala si bunastarea angajatilor.

Produse disponibile: