• Print Manager
  • Print Manager

Compania a fost fondata de William Feeley in anul 1994 in Silicon Valley Redwood City, California. Print Manager (anterior Software Shelf International, Inc.) a dezvoltat primul software de management al tiparirii de pe piata, care a fost nativ pentru sistemele de operare Windows. Astazi, software-ul de management al tiparirii este singura tehnologie de pe piata nativa pentru sisteme de operare Windows si integrate pana la Windows Server 2012. Prioritatea firmei este sa atinga cel mai inalt nivel de calitate al produselor, oferind suport tehnic fiecarui client.

Print Manager este situata in Menlo Park, California, USA, cu filiale suplimentare in Florida.

Printre clientii Print Manager se numara universitati, banci, firme de avocatura, firme de arhitectura, biblioteci, scoli si institutii guvernamentale din intreaga lume. Print Manager conlucreaza indeaproape cu directorii executivi Microsoft® de la dezvoltare si management, pentru a se asigura ca dezvoltarea lor este coordonata cu planurile si noile lansari Microsoft.

Print Manager este partener Microsoft certificat si recent a primit premiul Hewlett-Packard Outstanding Partner of the Year Award.

Produse disponibile: