• RealVNC
  • RealVNC

RealVNC a fost infiintata in anul 2002 de catre dezvoltatorii lui VNC, pentru a promova, imbunatati si comercializa VNC.

Cu peste 250 de milioane de copii, VNC reprezinta standardul de facto pentru controlul la distanta. VNC a fost utilizat in sute de produse si aplicatii diferite in lumea intreaga. VNC este disponibil pe o mare varietate de desktop-uri, dispozitive mobile si platforme incapsulate si este cea mai portata aplicatie software. Este parte oficiala a RFC 6143.

RealVNC este singura organizatie care ofera licente comerciale pentru a incorpora acces la distanta si capacitati de acces in produse si servicii de tip third-party. Printre clientii OEM se numara Intel si IBM, cu aplicatii atat pentru produse software, cat si hardware.

RealVNC continua sa stimuleze inovatia, creind noi piete cum ar fi acces direct la distanta on-chip in parteneriat cu Intel. Familia completa de produse mobile ofera cea mai complexa functionalitate de acces la distanta la si de la telefoane inteligente si tablete, precum si produsele de tip Automotive care revolutioneaza conectivitatea in masina.

Produse disponibile: