• Retrospect
  • Retrospect

Compania Retrospect Inc. a fost fondata in anul 2011 de catre membrii echipei care se ocupa de produsul software Retrospect, acum oferind instrumente de incredere pentru backup si recuperare, pentru profesionisti si pentru companiile mici si mijlocii. Angajatii Retrospect au o vechime medie de 10 ani de experienta, fiecare in domeniile de dezvoltare, suport si marketing, pentru Retrospect.

Clientii - care fac parte din orice tip de industrie si care se afla in mai mult de 80 de tari din intreaga lume - folosesc acest produs pentru a proteja intre unul si maxim 1000 de computere din retelele lor. Se crede cu putere ca produsele software pentru protectia datelor ar trebui sa fie insotite de cel mai bun suport pentru clienti, existent pe piata, si tocmai aceasta doresc sa ofere cei de la Retrospect.

Asadar, obiectivul este acela de a oferi cele mai bune instrumente de backup si suport pentru profesionisti si companii mici si mijlocii, oferirea de backup reaparand dupa mai bine de 20 de ani de cand si Dantz, compania care a creat initial Retrospect, facea acelasi lucru.

Retrospect Inc. are sediul in California, SUA.

Produse disponibile: