• SYSTRAN
  • SYSTRAN

SYSTRAN este leaderul de piata in furnizarea de solutii software destinate traducerilor. Software-ul avansat de traducere ajuta companiile si utilizatorii individuali sa comunice mai eficient in diverse limbi.

SYSTRAN traduce instantaneu text din si in 52 de limbi pentru a putea intelege si publica orice tip de informatii. Utilizarea de produse si solutii SYSTRAN imbunatateste productivitatea in companii, colaborarea, comertul electronic, suportul clientilor, managementul cunostintelor, cautarea si alte initiative.

In 2009 SYSTRAN si-a consolidat pozitia prin intruducerea primului motor hibrid de traducere. Se combina avantajele tehnologiei ligvistice cu tehnici statistice, astfel incat software-ul invata automat din traducerile existente si validate. Solutia de traducere hibrida este facila si usor de customizat. Aceaste tehnici care invata singure permit utilizatorilor sa invete softul anumite domenii specifice sa obiective de business pentru a avea traduceri ieftine, de calitate care pot fi publicate.

De peste 40 de ani, solutiile si produsele SYSTRAN continua sa fie alegerea marilor corporatii (Symantec, Cisco, EADS), portaluri Internet (Yahoo!®, Lycos®, AtlaVista™), si agentiilor publice cum ar fi US Intelligence Community si Comisia Europeana.

SYSTRAN isi are sediul in Paris, Franta si are filiale in America de Nord San Diego, California si USA.

Produse disponibile: