• Tetra4D
  • Tetra4D

Marca Tetra4D® a evoluat din colaborarea dintre unii dezvoltatori de software independenti si compania Tech Soft 3D, aceasta din urma reprezentand partenerul Adobe® exclusiv, responsabil de furnizarea tehnologiilor 3D catre dezvoltatorii Adobe OEM. Marca Tetra4D este acum detinuta in intregime de Tech Soft 3D, iar produsele Tetra4D sunt oferite impreuna cu liniile de produse HOOPS complementare, ale companiei.

In timp ce Tech Soft 3D face ca formatul 3D PDF sa fie disponibil vendorilor de software prin intermediul SDK-urilor HOOPS, produsele Tetra4D pentru utilizatorii finali sunt vandute prin reselleri. precum si printr-un magazin de tip eStore dedicat. Marca Tetra4D continua sa construiasca si sa dezvolte puterea organizationala, inovatiile tehnice si experienta pe piata, care au caracterizat compania Tech Soft 3D inca de la fondarea sa, in anul 1996.

Compania Tech Soft 3D este creatoarea formatului PRC, care face parte din standardul PDF. PRC reprezinta formatul utilizat la Tech Soft 3D in setul de instrumente de publicare 3D PDF HOOPS Publish, si este, de asemenea, furnizat catre Adobe, pentru folosirea in Adobe Acrobat® si Adobe Reader®.

Tech Soft 3D este Adobe Gold Technology Partner. Furnizeaza rapid tehnologie pentru noile produse 3D PDF pe piata si ajuta la dezvoltarea ecosistemului de utilizatori din intreaga lume, care depind de 3D PDF pentru partajarea datelor lor 3D valoroase, cu oricine, oriunde, folosind omniprezentul Adobe Reader.

Sediul central al companiei globale Tech Soft 3D se afla in Bend, Oregon, insa are birouri de vanzari si in Anglia si Japonia, precum si locatii de dezvoltare in Lyon (Franta) si Berkeley (California - SUA).

Produse disponibile: