• Norton Secured Seal (VeriSign)
  • Norton Secured Seal (VeriSign)

In anul 2010, VeriSign a vandul unitatea de afaceri de autentificare – care includea serviciile SSL (Secure Socket Layer), PKI (Public Key Infrastructure), Verisign Trust Seal si Verisign Identity Protection (VIP) – toate acestea fiind achizitionate de Symantec.

Acum Symantec va propune ce mai sigura solutie - Norton Secured Seal

Ati investit timp si bani in site-ul dumneavoastra - dezvoltand continut, optimizandu-l pentru motoarele de cautare si investind in reclama online.

Dar cum determinati vizitatorii sa cumpere, sa dea click sau sa sune o data ce va descopera?

Trebuie sa le castigati increderea.

Oferiti clientilor siguranta - de la cautari online la cumparaturi - cu Norton Secured Seal, cel mai recunoscut simbol al increderii pe internet. Norton Secured Seal este un instrument indispensabil pentru a creste perceptia clientilor asupra sigurantei atunci cand efectueaza tranzactii online. Cand vizitatorii vad Norton Secured Seal stiu ca pot avea incredere in link, in site si in tranzactie. Afisand Norton Secured Seal pe site-ul dumneavoastra este mult mai probabil ca vizitatorii sa se transforme in clienti si mai putin probabil ca acestia sa abandoneze cosul de cumparaturi.

Beneficii principale:
- Afisati simbolul increderii numarul unu pe internet - intr-un studiu recent, 77 procente din consumatori au recunoscut Norton Secured Seal in teste, mai mult decat simbolul oricarui competitor.
- Cresteti traficul castigand clienti devreme in ciclul de cumparare - simbolul Norton Secured face ca link-ul dumneavoastra sa se evidentieze in rezultatatele cautarilor in browsere web ce beneficiaza de aceasta facilitate si in site-uri partenere Symantec, aducand mai multi clienti pe site-ul dumneavoastra.
- Reduceti riscul de a fi blocat de motoare de cautare si browsere - utilizati detectia si raportarea automata pentru a evita sa fiti blocati de catre motoare de cautare si browsere ce detecteaza malware.

Produse disponibile: