• globalScape
  • globalScape

Infiintata in anul 1996 si avand sediul in San Antonio, Texas, GlobalSCAPE este un furnizor de top de solutii pentru schimbul securizat de informatii, utilizate de mii de clienti din toata lumea, companii globale, institutii guvernamentale sau companii de dimensiuni mici.

GlobalSCAPE (OTCBB: GSCP) ofera software de management al fisierelor care permite companiilor sa trimita in siguranta datele pe Internet. Produsele GlobalSCAPE garanteaza confidentialitatea informatiilor critice, cum ar fi transferul datelor financiare, inregistrarile medicale, fisierele clientilor, proprietatea intelectuala etc. Produsele software de management al fisierelor ale firmei GlobalSCAPE asigura conformitatea cu reglementarile guvernamentale privind protejarea informatiilor si permit organizatiilor sa reduca costurile IT, sa creasca eficienta, sa urmareasca si sa auditeze tranzactiile si sa automatizeze procesele. In plus, GlobalSCAPE ofera instrumente de dezvoltare a site-urilor Web si de management al continutului.

GlobalSCAPE este producatorul lui CuteFTP, cea mai populara aplicatie de pe piata pentru transferul fisierelor si a vandut peste un milion de licente de CuteFTP®, iar in anul 2009 a fost recunoscuta ca lider in "Gartner Group's Magic Quadrant for Managed File Transfer".

Produse disponibile: